ESTETICKÉ SLUŽBY A PÉČE

Nechte se hýčkat v příjemné atmosféře naší kliniky

Připravili jsme pro Vás pestrou skladu neinvazivních procedur, které účinně redukují příznaky stárnutí a podporují tvorbu kolagenu a elastinu pro udržení mladistvého vzhledu a zdravé pleti. Dbáme na individuální přístup, zajištujeme maximální diskrétnost, profesionalitu a pohodlí.

Neinvazivní estetická péče Radiolifting

Metoda při níž dochází k redukci příznaků stárnutí a dochází ke stimulaci tvorby kolagenu a elastinu, k vyhlazení vrásek a zpevnění kontur obličeje. Provádíme lifting obličeje, krku, dekoltu a očního okolí.

Redukce podbradku

Rozpouštění nežádoucí tukové tkáně v místech podbradku a modelace kontur obličeje pomocí intenzivního radiofrekvenčního ošetření.

Zesvětlení pigmentových skvrn

Dochází k odstranění horních vrstev pokožky pomocí mikrodermabraze nebo enzymatického peelingu v kombinaci s pulsním světlem, které rozkládá melanin (kožní barvivo) a snižuje viditelnost pigmentových skvrn.

Permanentní epilace

S využitím světelné energie dochází k redukci a postupně k trvalému odstranění nežádoucích chloupků. Metodu lze aplikovat na různé všechny části těla (obličej, podpaží, předloktí, třísla, stehna, lýtka, záda, hruď)

LPG endermolift

Zlepšení vzhledu pleti, obnova kontur, stimulace produkce kolagenu a elastinu pomocí patentované francouzské technologie Endermologie.