KRYOLIPOLÝZA

Odstartujte svou cestu za vysněnou postavou s námi.

Tato neinvazivní estetická metoda, které se také říká bezbolestná liposukce, byla vyvinuta v USA a je určena k redukci tukových buněk pomocí chladu. Pomocí přístroje je aplikováno řízené ochlazení na cílové oblasti těla, což vede k postupnému odbourávání tukových buněk (adipocytů). Tyto buňky jsou citlivé na chlad a postupně odumírají, zatímco okolní tkáně zůstávají nepoškozené.

Během procedury může klient pocítit chlad a mírné tahání, ale většinou je zákrok zcela bezbolestný a dobře snášen.

Po kryolipolýze tělo přirozeně eliminuje odumřelé tukové buňky prostřednictvím lymfatického systému.

První výsledky jsou viditelné po několika týdnech, přičemž plný efekt se obvykle dostaví během 2-3 měsíců.

Po první proceduře kryolipolýzy se podkožní tuk v ošetřované oblasti obvykle sníží o 20-30%. Výsledky se však mohou lišit v závislosti na individuálních faktorech, jako je množství tukové tkáně před procedurou, metabolismus klienta a konkrétní oblast, která byla ošetřena.

Procedura je oblíbená pro své minimální vedlejší účinky a nevyžaduje žádnou rekonvalescenci.

Kryolipolýza je vhodná pro ošetření oblastí břicha, boků, stehen, paží, špíčků pod podprsenkou, kolen.

Výsledkem je trvalá redukce tukových buněk v ošetřované oblasti, což přispívá k štíhlejšímu a formovanějšímu vzhledu.

Kryolipolýza není vhodná pro všechny a existuje několik kontraindikací, které by měly být zohledněny před podstoupením procedury:

Chladová kopřivka (urtikárie)

 

Osoby s touto alergickou reakcí na chlad mohou zažít závažné kožní reakce při vystavení nízkým teplotám.

Těhotenství, kojení a menstruace

 

V tomto období není kryolipolýza doporučena, i když neexistují důkazy o škodlivosti, raději se jí v těchto obdobích vyhýbá.

Kožní onemocnění v ošetřované oblasti

 

Jakákoli infekce, ekzém nebo otevřené rány v oblasti, která má být ošetřena.

Neurologická onemocnění

Lidé s některými neurologickými poruchami (epilepsie) nebo s poruchami citlivosti v ošetřované oblasti by měli být opatrní.

Nedávné chirurgické zákroky v ošetřované oblasti

 

Pokud jste nedávno podstoupili chirurgický zákrok v oblasti, kterou chcete ošetřit, je lepší počkat, dokud se tkáně plně nezhojí.

Poruchy krevního oběhu nebo cévní onemocnění

 

Osoby s těmito problémy by měly být před kryolipolýzou důkladně vyšetřeny, protože procedura může ovlivnit krevní oběh v ošetřované oblasti.

Kryolipolýzu lze na naší klinice efektivně kombinovat s několika dalšími neinvazivními procedurami pro dosažení optimálních výsledků v oblasti formování postavy.

Jedná se o procedury:

Radiofrekvenci

kdy za pomoci radiofrekvenční energii dochází k zahřátí hlubších vrstev kůže, což podporuje tvorbu kolagenu a zpevnění pokožky.

V kombinace s kryolipolýzou eště efektivněji zbavuje problematické partie tukových buněk a pomáhá zpevnit pokožku v ošetřované oblasti po redukci tuků.

LPG terapie (endermologii)

která zlepšuje krevní oběh a podporuje odstranění tuku, eliminaci celulitidy, což může synergicky působit s kryolipolýzou pro dosažení lepších kontur těla.

Kombinace těchto procedur je často personalizována na základě individuálních potřeb a očekávání klienta, a proto je důležité konzultovat možnosti s našimi odborníky.