KOREKTIVNÍ DERMATOLOGIE S LÉKAŘEM

Profesionální estetická péče

Naše klinika se specializuje na aplikaci dermálních výplní kyseliny hyaluronové, botulotoxinu pro redukci vrásek, zvětšení a modelaci rtů, intimních partií žen i mužů, odstranění pocení, injekční lipolýzu a vlasovou mezoterapii.

Tyto zákroky u nás provádí výhradně kvalifikovaní lékaři.

S důrazem na bezpečnost a přirozený vzhled zajišťujeme profesionální přístup a špičkovou péči pro všechny naše klienty.

Aplikace botuloxinu

Jedná se o minimálně invazivní zákrok, při kterém se injekčně aplikuje botulotoxin za účelem redukce mimických vrásek a zjemnění výrazu obličeje. Efekt je viditelný již po několika dnech a vydrží několik měsíců.

Aplikace výplňových materiálů s kyselinou hyaluronovou

Tato procedura využívá injekční aplikaci kyseliny hyaluronové, která pomáhá vyplnit vrásky, obnovit objem tváří či modelovat kontury obličeje. Výsledkem je přirozeně mladistvý vzhled s hydratovanou pletí.

Zvětšení a modelace rtů

Zákrok spočívá v aplikaci výplně na bázi kyseliny hyaluronové, která pomáhá zvětšit objem rtů, zvýraznit jejich kontury a vyrovnat případné asymetrie, přičemž výsledný efekt je přirozený.

Plazmalifting

Revoluční omlazovací metoda, která využívá vlastní krevní plazmu bohatou na růstové faktory. Zlepšuje regeneraci pleti, podporuje tvorbu kolagenu a zlepšuje celkový vzhled pokožky.

Mezoterapie

Neinvazivní technika, při které jsou do pokožky injekčně aplikovány vitamíny, minerály a další aktivní látky. Zlepšuje hydrataci, pružnost pleti a napomáhá její regeneraci.

Injekční lipolýza

Procedura určená k odbourávání tuku v problematických partiích. Pomocí injekcí se do podkožního tuku aplikuje látka, která štěpí tukové buňky a přispívá ke konturování těla.

Modeláž nosu

Nechirurgický zákrok, při kterém se nos modeluje injekčními výplněmi, aby se korigovaly drobné nedokonalosti a zlepšil se tvar nosu bez potřeby operace.

Korektura obličeje

Procedura zahrnující kombinaci různých technik, jako jsou výplně nebo botulotoxin, za účelem vylepšení proporcí obličeje, vyhlazení vrásek a vytvoření vyváženějšího vzhledu.