BEZBOLESTNÉ HUBNUTÍ

Odstartujte svou cestu za vysněnou postavou s námi.

Začneme detailní analýzou těla pomocí přístroje In Body, která nám poskytne přesné informace o složení Vašeho těla.

Po konzultaci s naším specialistou zvolíme některou z pokročilých metod, jako je kryolipolýza, která cíleně zmrazuje a odbourává tukové buňky, nebo radiofrekvenci pro zpevnění pokožky a tvarování Vašich křivek.  Díky těmto neinvazivním procedurám můžete dosáhnout svých cílů bez bolesti a s minimálním diskomfortem. Přijďte k nám a objevte efektivní a pohodlné způsoby, jak vytvarovat svou postavu a sebevědomí.

Analýza těla In Body

• Moderní metoda neinvazivního měření těla, která poskytuje přesné informace o množství tělesného tuku, svalové hmoty, kostní minerální hmoty a množství vody v těle. • Poskytuje informace o zdravotním stavu a fyzické kondici.

Kryolipolýza

• Liposukce zmražením – zmražení tukové tkáně ve vybraných partiích - břicho, vnitřní stehna, paže, špíčky pod podprsenkou, s úbytkem tukové tkáně až 30% po jednom ošetření.

Radiolipolýza

• Radiofrekvenční liposukce – neinvazivní odstranění tuku ve vybraných partiích - břicho, stehna, kolena, paže, boky, podbradek. Kromě zeštíhlení dochází také ke zpevnění ochabující pokožky.

Lipomasáž LPG

• Léčba celulitidy za použití technologie LPG , která kombinuje masáž s podtlakem, s cílem stimulovat lymfatický systém, zlepšit krevní oběh, podpořit odstraňování toxinů a přebytečné vody z těla a zpevnění pokožky.

Konzultace a výživové poradenství

• Naši kvalifikovaní nutriční specialisté vám pomohou vytvořit vyvážený jídelníček a přizpůsobit stravovací návyky vašim potřebám. Pomůžeme vám dosáhnout optimálního zdravotního stavu a životní energie.